dscn0345   Toetje

Onder het motto Je wordt maar een keer in je leven 81 en waarom zal je daarom niet met je kinderen een bootreisje door de Amsterdamse grachten maken vertrokken wij vanaf het centraal station voor een memorabel tochtje door onze hoofdstad.

Een bootje voor ons eigen. Met een wijntje, biertje, zoutje en een hapje. Dan heb je al gauw lol. Hein en Ali, kinderen en kleinkinderen; hoe rijk kan een mens zijn. Door de grachten is altijd mooi en het weer was zoals je alleen maar kon wensen. Ali liet zich door de Amsterdamse wateren varen als zijnde de koningin zelf, druk zwaaiend en genietend van haar feestje.

Eindbestemming was Pasta e Basta, het restaurant waar de obers beter zingen dan serveren. Het werd natuurlijk weer een zooitje. Zwager Anno is wereldkampioen gekkebekkentrekken, schoonzus Ingrid sjort de ganse avond haar panty omhoog, Marco heeft moeite de familie op waarde in te schatten en Irene wil eigenlijk het liefst meezingen met de obers. Gelukkig komt ze er niet bovenuit….

dscn0347
Ali heeft de tijd van haar leven, vooral als ze special wordt toegezongen. De kleinkids vermaken zich helemaal als het grand dessert komt en er onvermijdelijk met toetjes wordt gesmeten, een traditie in de familie Boon. Zo is Anno al dertig jaar zeer overtuigend in het laten lopen van spinazie uit zijn mondhoeken, zonder z’n gezicht te vertrekken. En zo liep het spul terug naar het centraal en was er weer een onvergetelijk avondje bijgeschreven…dscn0357

 

 

2009
Amsterdam

dscn0341

dscn0363